No ke aha ʻo Level 2 ke ala maʻalahi loa e hoʻopaʻa i kāu EV ma ka home?

Ma mua o ko mākou noʻonoʻo ʻana i kēia nīnau, pono mākou e ʻike i ke ʻano o ka Level 2. Aia ʻekolu pae o ka hoʻopiʻi EV i loaʻa, ʻike ʻia e nā uku like ʻole o ka uila i hāʻawi ʻia i kāu kaʻa.

 

Ka hoʻouka ʻana o ka pae 1

ʻO ka hoʻouka ʻana o ka pae 1, ʻo ia ka hoʻopili wale ʻana i ke kaʻa i hoʻohana ʻia i ka pākaukau i loko o kahi puka hale maʻamau, 120-volt.He nui nā mea hoʻokele EV e ʻike i ka 4 a 5 mau mile o ka lōʻihi i kēlā me kēia hola i hāʻawi ʻia i ka pae 1 ʻaʻole lawa no ka mālama ʻana i nā pono kaʻa i kēlā me kēia lā.

 

Ka hoʻouka ʻana o ka pae 2

Hāʻawi ʻo JuiceBox Level 2 i ka hoʻouka ʻana i ka 12 a i ka 60 mau mile o ka lōʻihi i kēlā me kēia hola o ka uku.Me ka hoʻohana ʻana i kahi puka puka 240-volt, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻouka ʻana o Level 2 no nā pono kaʻa i kēlā me kēia lā, a ʻo ke ala kūpono loa e hoʻopaʻa i kahi EV ma ka home.

 

Papa 3 hoʻouka

ʻO ka hoʻopiʻi ʻana o ka pae 3, i kapa pinepine ʻia ʻo DC fast charging, hāʻawi i ka wikiwiki o ka hoʻopiʻi ʻana, akā ʻo ke kumukūʻai kiʻekiʻe o ka hoʻokomo ʻana, ka pono o kahi mea uila laikini, a me nā koi ʻoihana paʻakikī e hana i kēia ʻano hoʻopiʻi ʻana i mea kūpono ʻole ma ke ʻano he home charging unit.Loaʻa maʻamau nā loina pae 3 ma nā kikowaena hoʻopihapiha lehulehu a i ʻole nā ​​kikowaena Tesla Supercharger.

 

Huina EV Charger

ʻO ka Joint EV Chargers ka wikiwiki loa o ka Level 2 AC charging stations i loaʻa, hiki ke hoʻopaʻa i kekahi kaʻa uila-electric a plug-in hybrid, e hana ana a hiki i 48 amps o ka puka, e hāʻawi ana ma kahi o 30 mau mile o ka uku i hoʻokahi hola.Hāʻawi ka EVC11 i nā ʻano mea like ʻole i loaʻa e hoʻokō i nā pono hoʻonoho kūʻokoʻa o kou wahi, mai ka mauna paia a hiki i nā mauna pae ʻelua.


Ka manawa hoʻouna: Oct-22-2021